Gratis bostadsförsäljning för människor i behov

Gratis bostadsförsäljning för människor i behov

Idag fredag 17 april lanserar vi tjänsten kostnadsfri bostadsförsäljning för att hjälpa bostadsägare i Stockholm vars ekonomiska situation har påverkats av spridningen av Covid-19 och på grund av det måste sälja sina hem. Tjänsten innebär att bostadsägare i Stockholm kan ansöka om en kostnadsfri bostadsförsäljning här på vår hemsida. 

“Vi vet att det finns många som är i stort behov av hjälp just nu, vi försöker därför hitta sätt att hjälpa till med det vi kan. Vår teknologi tillåter oss att hålla kostnaderna nere och därför har vi möjlighet att testa detta. Vi har även öppnat gratis telefonrådgivning som man kan ringa till och ställa sina frågor” säger Bloks Sverige-VD Ludvig Hjalmarsson. 

Den kostnadsfria bostadsförsäljningen går till på samma sätt som vanliga försäljningar via Blok. Som kund får du en erfaren fastighetsmäklare samt ett team av marknadsförare som ser till att lägenheten får så mycket exponering som möjligt. Blok använder även digitala prospekt, digitala signeringar och virtuella 3D-visningar för att komplettera bokade visningar och live-visningar. 

“Vår teknologi presterar på samma sätt oavsett arvode, därför kan vi erbjuda hög kvalité till ett lägre pris än andra aktörer. I vanliga fall har vi ett arvode på 0.95% och aldrig mer än 45000 SEK, vilket motsvarar hälften av arvodet jämfört med en analog mäklare, men i exceptionella tider vill vi också ta till exceptionella åtgärder.” säger Bloks Sverige-VD Ludvig Hjalmarsson.

Budgivningen görs genom Bloks plattform där alla budgivare legitimerar sig med BankID för att undvika falska bud och öka säkerheten för köparen och säljaren. 

Så här gör du för att ansöka om en kostnadsfri bostadsförsäljning:

  1. Värdera din lägenhet här om du är bostadsägare i Stockholm.

  2. I värderarens sista steg lämna en ansökan om en kostnadsfri försäljning där du förklarar din situation.

  3. Vi går därefter igenom alla ansökningar och väljer ut bostäder som vi har störst chans att hjälpa.

  4. Alla ansökande blir kontaktade av oss löpande.

Gäller begränsat antal bostäder i Stockholm fram till 2020-09-01.

Är det något du fortfarande funderar på? Ring oss på 072 71 77 907 för rådgivning, kontakta oss via chatten eller skicka e-post till adressen [email protected]