Uppdaterade visningar med anledning av Covid-19

Uppdaterade visningar med anledning av Covid-19

Vi på Blok uppdaterar nu vårt sätt att göra visningar, och på grund av Covid-19 vill vi dessutom uppmärksamma alla att vara extra försiktiga.

Våra visningar

  • Öppnasvisningar på Söndag och Måndagar kommer att fortsätta vara öppna som vanligt, men vi begränsar antalet besökare som är i lägenheten samtidigt, därför tar vi gärna emot föranmälningar så vi har en överblick över hur många som förväntas komma.

  • Privatvisningar som komplement till öppna visningar. Vi erbjuder nu förutom den öppna visningen även privata visningar. Där får du besöka lägenheten själv med vår mäklare. För att boka en privatvisning kontakta vår kundservice på 0727-177907.

Vi fortsätter med papperslösa visningar, vilket ger färre kontaktytor, vi kommer dessutom inte att erbjuda dricka eller fika under de närmaste 2 veckorna på våra visningar.

Din hälsa

  • Mår du inte bra, undvik att gå på visningarna och testa istället vår 3D-visning. Där du i lugn och ro kan kolla igenom lägenheten.

  • Tvätta händerna noggrant och med tvål.

Våra mäklare och anställda kommer att följa rekommendationerna och inte vara varken på jobbet eller delta på visningen vid sjukdomssymptom. 

Vi ser fram emot att träffa er och fortsätta hjälpa er att hitta den perfekt lägenheten!

Vad är din bostad värd?

chart
+2%

Värdera din bostad och följ värdeutvecklingen med prisbevakaren.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Be våra bostadsanalytiker kontakta dig.

Se vanliga frågor och svar