Intervju med Bloks Wilma Roos

Intervju med Bloks Wilma Roos

Wilma Roos gillar liv och rörelse och brinner för att förbättra mäklarbranschen. På Blok jobbar Wilma som Growth Manager och har främst fokus på kundkontakt. Vi tog en promenad med henne för att få veta mer om vem hon är.

Hej Wilma! Berätta lite om dig själv och hur du hittade till Blok.

Hej! Jag är 22 år gammal och har ett driv och engagemang som en tokig oxe för både sälj och marknadsföring. Jag hörde om Blok via LinkedIn från min tidigare kollega Ludvig som nu är VD här på Blok. De rekryterade personer till det svenska teamet och jag sökte.

Vad gillar du mest med jobbet?

Jag gillar att det är hektiskt och mycket göra, det är aldrig en lugn stund här.

Hur ser ditt jobb på Blok ut?

Mitt jobb på Blok är väldigt varierande, för min del är det mycket att vara i kontakt mycket med säljare och spekulanter, hålla i möten och visningar. Samtidigt jobbar vi konstant i teamet på att komma på nya smarta lösningar hur vi kan kan underlätta för alla på bostadsmarknaden. Är även med i marknadsföringsteamet på ett hörn och sköter sociala medier för Blok.

Vad gillar du att göra då du inte jobbar?

Jag gillar att hålla på med musik och måla tavlor, det är där min kreativitet flödar.

Hur skulle du beskriva din drömlägenhet?

Min drömlägenhet är en sekelskiftesvåning med stuckaturer och mycket ljusinsläpp. Målad i naturkulörer såsom vitt, beiget och grått. 

Favoritstadsdel i Stockholm?

Vasastan. Nära till allt i stan, parker, restauranger, caféer, gym, ja you name it. Där det är liv och rörelse är där jag trivs bäst!