Layout > Hero Image > Mäklararvode

Arvode

Vårt arvode är 0,95 procent av slutpriset (min 25 000 kr och max 45 000 kr)

Bli uppringd

Vad är mäklararvode?

Kortfattat är ett mäklararvode den summa pengar du som säljare betalar för jobbet mäklaren gör. Priserna skiljer sig mellan olika mäklarföretag men också mellan olika mäklare inom samma företag. Det beror på att mäklaren oftast bestämmer sitt eget pris. Och i ärlighetens namn är det ofta rätt saftiga prissummor vi snackar om här.

Vi på Blok vet däremot att det inte behöver kosta skjortan att sälja en bostad. Eller så här – vi kan pressa ner arvodet till ungefär hälften jämfört med en traditionell mäklare genom ny teknik. Värdera din bostad och få en tydlig prisbild av vad det kommer att kosta när du säljer via Blok.

Börja med en gratis bostadsvärdering

Fyra anledningar till att Blok har ett lägre mäklararvode

Vi jobbar som ett team med olika spetskompetenser

En traditionell mäklare har hand om allt på samma gång: jaga möten, skriva annonser, ha hand om budgivningen, kontraktskrivningen och deklarationen. Vi gör det lite annorlunda. Istället för att en person ska vara bra på allt (vilket är imponerande, men ofta svårt) är vi flera personer med olika spetskompetens. Vi jobbar alltså med det vi kan absolut bäst. Det gör att vi blir mer effektiva och kan få ner arvodet.

Vi skippar papprena och kör digitalt

Mycket tid och pengar går åt till att designa och trycka prospekt och kontrakt. Vi jobbar istället med digitala prospekt som kunderna får via mejl när de kommer på visning. Det gör att vi kan ta mindre betalt.

Vi frigör tid med hjälp av smart teknik

Med hjälp av AI kan vi automatisera och effektivisera massor av saker som frigör tid vi istället kan lägga på annat. Som att ge dig ännu bättre service.

Vi tycker att du förtjänar ett lägre pris

Vi tycker att du förtjänar bättre service till en lägre kostnad. Det må låta lite klyschigt men när allt kommer omkring är det vår affärsidé – att hjälpa dig göra din livs bästa bostadsaffär och vara riktigt schyssta på vägen.

Ett arvode du inte behöver stressa över

Trött på otydliga priser och extrakostnader som dyker upp i efterhand? Vi ger dig en tydlig prisbild av vad det kommer att kosta när du säljer via Blok. Vårt arvode är alltid 0,95 procent (min 25 000 kr och max 45 000 kr).

Försäljningspris

kr

Vårt arvode

kr

Vad är din bostad värd?

chart
+2%

Värdera din bostad och följ värdeutvecklingen med prisbevakaren.

Något du saknar svar på?

Be vårt fastighetsmäklarteam kontakta dig.

Se vanliga frågor och svar