Layout > Hero Image > Mäklararvode

Jämför mäklararvoden

Bloks mäklararvode är 0,95% av slutpriset (minimum 25 000 kr och maximum 45 000 kr). Utan kompromisser. Jämför med traditionella mäklare nedan och se vad du kan spara.

Bli uppringd

Vad är mäklararvode?

Kortfattat är ett mäklararvode den summa pengar du som säljare betalar för jobbet mäklaren gör. Priserna skiljer sig mellan olika mäklarföretag men också mellan olika mäklare inom samma företag. Det beror på att mäklaren oftast bestämmer sitt eget pris. Och i ärlighetens namn är det ofta rätt saftiga prissummor vi snackar om här.

Vi på Blok vet däremot att det inte behöver kosta skjortan att sälja en bostad. Eller så här – vi kan erbjuda ett bättre arvode genom ny teknik och ett modernare arbetssätt. Utan kompromisser. Och tack vare samma utveckling dessutom sälja både snabbt och till höga slutpriser. Värdera din bostad och få en tydlig prisbild av vad det kommer att kosta när du säljer via Blok.

Se vad du kan spara i arvode

Bloks arvode: 0,95 % av slutpriset (min 25 000 kr och max 45 000 kr)

Försäljningspris: kr ( kr)

Jämför med arvodet hos en traditionell mäklare: %

kr

Mellanskillnaden kan gå

Börja med en gratis bostadsvärdering

Fyra anledningar till att Blok har ett lägre mäklararvode

Vi jobbar som ett team med olika spetskompetenser

En traditionell mäklare har hand om allt på samma gång: jaga möten, skriva annonser, ha hand om budgivningen, kontraktskrivningen och deklarationen. Vi gör det lite annorlunda. Istället för att en person ska vara bra på allt (vilket är imponerande, men ofta svårt) är vi flera personer med olika spetskompetens. Vi jobbar alltså med det vi kan absolut bäst. Det gör att vi blir mer effektiva och kan få ner arvodet.

Vi skippar papprena och kör digitalt

Mycket tid och pengar går åt till att designa och trycka prospekt och kontrakt. Vi jobbar istället med digitala prospekt som kunderna får via mejl när de kommer på visning. Det gör att vi kan ta mindre betalt.

Vi frigör tid med hjälp av smart teknik

Med hjälp av AI kan vi automatisera och effektivisera massor av saker som frigör tid vi istället kan lägga på annat. Som att ge dig ännu bättre service.

Vi tycker att du förtjänar ett lägre pris

Vi tycker att du förtjänar bättre service till en lägre kostnad. Det må låta lite klyschigt men när allt kommer omkring är det vår affärsidé – att hjälpa dig göra din livs bästa bostadsaffär och vara schyssta på vägen.

Vad är din bostad värd?

chart
+2%

Värdera din bostad och följ värdeutvecklingen med prisbevakaren.

Något du saknar svar på?

Be vårt mäklarteam kontakta dig.

Se vanliga frågor och svar