Layout > Hero Image > New Deal

Har du hittat din plats i världen?

Grundat

2017

Kontor

Stockholm, Helsingfors

Anställda

35

Gör skillnad som mäklare

Vi tror på kraften i entrepreneuriellt tänkande. Vi letar efter människor som rör sig snabbt, drömmer stort och vill utforma riktningen i sina egna karriärer samtidigt som de omdefinierar innebörden av mäkleri och upplevelsen att köpa och sälja hem. Mäklarvärldens framtid är inspirerad av verkligheten, drivs av teknik och skapad av dig. Registrera ditt intresse nedan för att veta mer.

Jag vill veta mer

Har du hittat din plats i världen?

Våra anställda är kärnan i vår framgång. Vi tror på att sätta människor först och tänka annorlunda i allt vi gör. På Blok investerar vi i den dagliga utvecklingen av våra medarbetare för att förvandla ambition till prestation.

Vår vision är att hjälpa dig hitta hem

Vår vision är att hjälpa våra kunder hitta hem. Idag är Blok en snabbt växande start-up med 35 anställda. Sedan start i Finland 2017 har vi sålt över 2500 hem i Norden med branschledande kundnöjdhet.

Arbeta smartare med ny teknik

Vi är ett teknikbolag som omdefinierar mäkleri på en aldrig tidigare sedd skala. Omdefiniera en bransch genom teknik och kreativitet innebär att vi behöver drömma stort och driva lösningar. Våra medarbetares idéer hjälper oss att utforma inriktningen på vår verksamhet. Vad vill du göra och vad intresserar dig? Frihet är essentiellt för oss på Blok. Den bästa delen? Detta är bara början.

Vår berättelse

Under våren 2016 slogs vår grundare och globala VD Rudi Skogman av tanken på hur teknik skulle kunna göra upplevelsen att köpa och sälja hem bättre efter en utdragen försäljningsprocess av sitt gamla hem. Samtidigt kom Juha, Samu och Olli in i bilden. Bitarna började falla på plats: tänk om buden kunde göras via nätet? Om bostadsvärdering och rutinarbete kunde ske med hjälp av algoritmer? Om hela den traditionella mäklarmodellen kunde effektiviseras? Frågeställningar som blev startskottet för det som idag är Blok.