Layout > Hero Image > Norrmalm

Mäklare på Norrmalm

Genom ny teknik kan vi erbjuda en bättre mäklartjänst till ett lägre arvode på Norrmalm. Bostadsaffärer som de borde vara, helt enkelt.

Bli uppringd

Bostäder till salu

Sälja bostad

Att sälja bostaden är en av livets största affärer. Blok ser till att din bostadsförsäljning också blir ditt livs bästa. Luta dig tillbaka och upplev en ny typ av mäklartjänst.

Våra fastighetsmäklare hjälper dig

Har du frågor gällande bostadsförsäljning eller köp? Våra fastighetsmäklare hjälper dig mer än gärna. Ta kontakt via telefon, e-post eller chatt.

Johannes Westergård

Kundtjänstchef och Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Hampus Forsberg

Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Gustav Molin

Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Vi kan Norrmalm

Frantzén

2016 flyttade stjärnkocken Björn Frantzén sin flaggskeppsrestaurang till Klara Kyrkogata. 2018 blev Frantzén första restaurang i Sverige att få tre stjärnor i Guide Michelin. I ett renoverat 1800-tals hus byter 23 gäster både rum och våning smart orkestrerat för en unik middagsupplevelse.

Bank Hotel

Boutiquehotellet Bank Hotel är inhyst i det gamla bankpalatset på Arsenalsgatan 6. Vi gillar den moderna upplevelsen men med väl bevarade gamla anor. I lobbyn hänger verk ur advokatfirman Vinges samling och i flera av hotellrummen finns tavlor från unga svenska konstnärer via Young Art. Den gamla banksalen som numera tjänar som restaurang har fått namnet Bonnie's efter 30-talets mytomspunna rånarpar Bonnie och Clyde.

Arkdes

Arkdes är ett nationellt centrum för arkitektur och design. I det arkitektritade huset på Skeppsholmen i Stockholm finns något att upptäcka för alla åldrar. Dessutom finns ett vackert och prisat specialbibliotek med tillhörande unika samlingar av arkitektur. Museet är för närvarande stängt men möjligt att besöka digitalt.