Layout > Hero Image > Norrmalm

Blok Norrmalm

Fastighetsmäklaren Blok hjälper dig med ditt livs största affär. Vår mäklartjänst kombinerar kvalitet, kostnadseffektivitet och moderna metoder. Blok är verksam i Norrmalm i postnumren 111 XX och 113 XX.

Bli uppringd

Värdera din bostad

Värdera din bostad och få resultatet direkt

Bloks värdering baserar sig på bostadens egenskaper som exempelvis bostadens adress, storlek, våningsplan, skick, tomt och byggnadsår. Utifrån den informationen genererar värderingsverktyget ett pris där din bostad högst sannolikt ligger kring.

Våra fastighetsmäklare hjälper dig

Har du frågor gällande bostadsförsäljning eller köp? Våra fastighetsmäklare hjälper dig mer än gärna. Ta kontakt via telefon, e-post eller chat.

Johannes Westergård

Kundtjänstchef och Registrerad Fastighetsmäklare

Hampus Forsberg

Growth Manager och Registrerad Fastighetsmäklare

Ett arvode du inte behöver stressa över

Trött på otydliga priser och extrakostnader som dyker upp i efterhand? Vi ger dig en tydlig prisbild av vad det kommer att kosta när du säljer via Blok. Vårt arvode är alltid 0,95 procent och blir aldrig högre än 45 000 kronor.

Försäljningspris

kr

Vårt arvode

kr

Bostäder till salu

Vi kan Norrmalm

Frantzén

2016 flyttade stjärnkocken Björn Frantzén sin flaggskeppsrestaurang till Klara Kyrkogata. 2018 blev Frantzén första restaurang i Sverige att få tre stjärnor i Guide Michelin. I ett renoverat 1800-tals hus byter 23 gäster både rum och våning smart orkestrerat för en unik middagsupplevelse.

Bank Hotel

Boutiquehotellet Bank Hotel är inhyst i det gamla bankpalatset på Arsenalsgatan 6. Vi gillar den moderna upplevelsen men med väl bevarade gamla anor. I lobbyn hänger verk ur advokatfirman Vinges samling och i flera av hotellrummen finns tavlor från unga svenska konstnärer via Young Art. Den gamla banksalen som numera tjänar som restaurang har fått namnet Bonnie's efter 30-talets mytomspunna rånarpar Bonnie och Clyde.

Arkdes

Arkdes är ett nationellt centrum för arkitektur och design. I det arkitektritade huset på Skeppsholmen i Stockholm finns något att upptäcka för alla åldrar. Dessutom finns ett vackert och prisat specialbibliotek med tillhörande unika samlingar av arkitektur. Museet är för närvarande stängt men möjligt att besöka digitalt.

Bli uppringd