Layout > Hero Image > Östermalm

Mäklare på Östermalm

Genom ny teknik kan vi erbjuda en bättre mäklartjänst till ett lägre arvode på Östermalm. Bostadsaffärer som de borde vara, helt enkelt.

Bli uppringd

Bostäder till salu

Våra fastighetsmäklare hjälper dig

Har du frågor gällande bostadsförsäljning eller köp? Våra fastighetsmäklare hjälper dig mer än gärna. Ta kontakt via telefon, e-post eller chatt.

Johannes Westergård

Kundtjänstchef och Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Hampus Forsberg

Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Gustav Molin

Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Sälja bostad

Att sälja bostaden är en av livets största affärer. Blok ser till att din bostadsförsäljning också blir ditt livs bästa. Luta dig tillbaka och upplev en ny typ av mäklartjänst.

Vi gillar Östermalm

Tyge & Sessil

En av Hampus favoriter på Östermalm är vincaféet Tyge & Sessil. Vinlistan är omsorgsfullt utvald och består av naturviner från små vingårdar gärna gjorda på mindre kända druvor. Skulle hungern infinna sig finns det även en enklare meny av fräscha smårätter och snacks. Vi intervjuade deras chefsommelier Maximilian Mellfors för att veta mer om bakgrunden till stället, vad han gillar att göra när han inte jobbar och drömlägenheten.

Lucy's Flower Shop

En av våra favoritbarer just nu är Lucy's Flower Shop - en speakeasybar på Stureplan. Vandra genom en övergiven blomsterbutik och leta reda på den dolda dörren in till baren. Här väntar en subtilt belyst värld färgsatt i lila och en kreativ drinkmeny.

A house

Det händer saker i den brutalgråa byggnaden på Östermalmsgatan 26. Sedan arkitekturskolan lämnade lokalerna 2015 har A house steg för steg växt in i betonghuset. En samlingsplats för nydanande själar med media, musik, mat, vin och mode som grundprinciper. Ett co-working space, mötesplats och community vi skarpt gillar.