Layout > Hero Image > Östermalm

Blok Östermalm

Fastighetsmäklaren Blok hjälper dig med ditt livs största affär. Vår mäklartjänst kombinerar kvalitet, kostnadseffektivitet och moderna metoder. Blok är verksam i Östermalm i postnumren 113 XX, 114 XX och 115 XX.

Bli uppringd

Värdera din bostad

Värdera din bostad och få resultatet direkt

Bloks värdering baserar sig på bostadens egenskaper som exempelvis bostadens adress, storlek, våningsplan, skick, tomt och byggnadsår. Utifrån den informationen genererar värderingsverktyget ett pris där din bostad högst sannolikt ligger kring.

Våra fastighetsmäklare hjälper dig

Har du frågor gällande bostadsförsäljning eller köp? Våra fastighetsmäklare hjälper dig mer än gärna. Ta kontakt via telefon, e-post eller chat.

Johannes Westergård

Kundtjänstchef och Registrerad Fastighetsmäklare

Hampus Forsberg

Growth Manager och Registrerad Fastighetsmäklare

Ett arvode du inte behöver stressa över

Trött på otydliga priser och extrakostnader som dyker upp i efterhand? Vi ger dig en tydlig prisbild av vad det kommer att kosta när du säljer via Blok. Vårt arvode är alltid 0,95 procent och blir aldrig högre än 45 000 kronor.

Försäljningspris

kr

Vårt arvode

kr

Bostäder till salu

Vi kan Östermalm

Tyge & Sessil

En av Hampus favoriter på Östermalm är vincaféet Tyge & Sessil. Vinlistan är omsorgsfullt utvald och består av naturviner från små vingårdar gärna gjorda på mindre kända druvor. Skulle hungern infinna sig finns det även en enklare meny av fräscha smårätter och snacks. Vi intervjuade deras chefsommelier Maximilian Mellfors för att veta mer om bakgrunden till stället, vad han gillar att göra när han inte jobbar och drömlägenheten.

Lucy's Flower Shop

En av våra favoritbarer just nu är Lucy's Flower Shop - en speakeasybar på Stureplan. Vandra genom en övergiven blomsterbutik och leta reda på den dolda dörren in till baren. Här väntar en subtilt belyst värld färgsatt i lila och en kreativ drinkmeny.

A house

Det händer saker i den brutalgråa byggnaden på Östermalmsgatan 26. Sedan arkitekturskolan lämnade lokalerna 2015 har A house steg för steg växt in i betonghuset. En samlingsplats för nydanande själar med media, musik, mat, vin och mode som grundprinciper. Ett co-working space, mötesplats och community vi skarpt gillar.

Bli uppringd