Hero > How It Works

Sälj med oss

Blok lyfter försäljningen av ditt hem och överträffar dina förväntningar under processen.

Bli uppringd

Fastighetsmäkleri som det borde vara

Med oss får du allt du förväntar dig av en fastighetsmäklare och mer därtill - genom ny teknik kan vi erbjuda en bättre tjänst till ett lägre arvode. Med Blok sparar du i snitt 35 000 kr per försäljning. Vi drivs av att förändra branschen och är stolta över att 98% av våra kunder rekommenderar oss.

Bostadsvärdering

Första steget är att göra en digital värdering. Den preliminära värderingen ger oss underlaget vi behöver för ditt hem - och ger dig en bild över värdet och vårt eventuella arvode beroende på slutpris. Efter det skapar du ett konto på blok.se och legitimerar dig med BankID. Vi hör av oss och tar ett mer detaljerat samtal kring hur du tänker gällande försäljning eller pre-sale. När du säljer ditt hem via oss går ingår alltid en personlig värdering med våra registrerade fastighetsmäklare innan vi lägger ut ditt hem till försäljning.

Börja med en gratis bostadsvärdering

Förberedelser och marknadsföring

När du anlitar Blok får du inte bara en mäklare utan ett helt team med copywriter, marknadsförare, fotograf, och mäklarassistent som alla arbetar specialiserat tillsammans för dig förstärkta av teknik.

Vi bokar in en av de skickliga fotografer vi arbetar med och skickar en stylingguide i god tid före. Vi skapar en fantastisk virtuell 3D-rundtur, för att potentiella köpare ska kunna lära känna ditt hem före och efter visningen. All dokumentation löses och vi skapar attraktivt målgruppsanpassat marknadsföringsmaterial. Du kan följa hela processen under “Mina sidor” på sajten, där du också kan lägga in eventuella önskemål och godkänna. De kanaler vi använder är Hemnet, Facebook, Instagram och vår webbplats.

Vi sköter visningarna

När det är dags för visning kliver våra mäklare och visningsvärdar in i handlingen. De visar lägenheten, guidar köparna och samlar in deras kontaktuppgifter. Vi jobbar med digitala prospekt och 3D-visning, så att spekulanterna i lugn och ro kan gå hem och fortsätta visningen om de vill - och via vår lasermätning ta mått för att se hur de kan möblera. Spekulanter trygga i sitt beslut tenderar vara mer benägna att lägga bud, vilket resulterar i ett högre slutpris för er. Testa själv vår 3D-visning här.

Budgivning och kontrakt

Stadiet när pulsen oundvikligen stiger lite – budgivningen. Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg och bekväm genom hela processen. Då alla som deltar i budgivningen har identifierat sig med BankID minskar vi risken för oseriösa budgivare. Självklart håller vi er uppdaterade genom hela processen, och när vi väl har ett vinnande bud skriver vi kontrakt på ett av våra kontor.

Detta ingår i Bloks tjänst

 • Registrerad fastighetsmäklare
 • Ett team som arbetar för dig
 • Bostadsvärdering
 • Instruktioner om bostadens styling inför fotografering och visning
 • Fotografering
 • Fysisk och virtuell 3D-visning
 • Beställning och granskning av dokument
 • Målgruppsanalys
 • Bostadsannons och attraktivt marknadsföringsmaterial
 • Optimerad marknadsföringskampanj: vi marknadsför ditt hem mot människor som visar tecken på att vara intresserade av att byta hem och som matchar ditt hems profil.
 • Budgivning med säkra bud
 • Kontrakt
 • Tillträde
 • Stöd efter köptillfället

Vad är din bostad värd?

chart
+2%

Värdera din bostad och följ värdeutvecklingen med prisbevakaren.

Bli kontaktad av våra fastighetsmäklare.

Blok är en modern fastighetsmäklare som genom ny teknik kan erbjuda en bättre tjänst till ett lägre arvode.

Se vanliga frågor och svar