Layout > Hero Image > Södermalm

Blok Södermalm

Fastighetsmäklaren Blok hjälper dig med ditt livs största affär. Vår mäklartjänst kombinerar kvalitet, kostnadseffektivitet och moderna metoder. Blok är verksam på Södermalm i postnumren 116 XX, 117 XX och 118 XX.

Bli uppringd

Värdera din bostad

Värdera din bostad och få resultatet direkt

Bloks värdering baserar sig på bostadens egenskaper som exempelvis bostadens adress, storlek, våningsplan, skick, tomt och byggnadsår. Utifrån den informationen genererar värderingsverktyget ett pris där din bostad högst sannolikt ligger kring.

Våra fastighetsmäklare hjälper dig

Har du frågor gällande bostadsförsäljning eller köp? Våra fastighetsmäklare hjälper dig mer än gärna. Ta kontakt via telefon, e-post eller chat.

Johannes Westergård

Kundtjänstchef och Registrerad Fastighetsmäklare

Hampus Forsberg

Growth Manager och Registrerad Fastighetsmäklare

Ett arvode du inte behöver stressa över

Trött på otydliga priser och extrakostnader som dyker upp i efterhand? Vi ger dig en tydlig prisbild av vad det kommer att kosta när du säljer via Blok. Vårt arvode är alltid 0,95 procent och blir aldrig högre än 45 000 kronor.

Försäljningspris

kr

Vårt arvode

kr

Bostäder till salu

Vi kan Södermalm

Bar Agrikultur

Bar Agrikultur är lillasyster till Agrikultur. Ända sedan öppningen vid Nytorget har det varit en favorit för oss på Blok med sina organiska och närodlade säsongsråvaror serverade i en hemtrevlig miljö. Vi intervjuade grundaren Joel Åhlin om hans bakgrund, vad han gör när han inte jobbar och vad som är det bästa med området.

Stockholms Bränneri

På Folkungagatan 136 i en gammal Jaguar verkstad skapas Stockholms första hantverksmässiga gin. Grundarparet Calle & Anna påverkas av de naturliga elementen i deras omgivning. Nu under Covid-19 producerar de även handsprit, ett intiativ som startade för att hjälpa vänner i branschen genom att skapa en produkt som det faktiskt fanns efterfrågan för av allmänheten.

Brandstationen

En plats vi ofta kommer tillbaka till är Brandstationen på Hornsgatan 64. Vintage och second hand med kvalitet men till skillnad från de övriga butikerna i Herr Judit familjen satsar Brandstationen på väl utvald inredning och antika smycken. Butiken låg tidigare i en brandstation, därav namnet.

Bli uppringd