Layout > Hero Image > Södermalm

Södermalm

Genom ny teknik kan vi erbjuda en bättre mäklartjänst till ett lägre arvode. Bostadsaffärer som de borde vara, helt enkelt.

Bli uppringd

Hem till salu

Våra fastighetsmäklare hjälper dig

Har du frågor gällande bostadsförsäljning eller köp? Våra fastighetsmäklare hjälper dig mer än gärna. Ta kontakt via telefon, e-post eller chatt.

Johanna Rudholm

Registerad fastighetsmäklare

[email protected]

Johannes Westergård

Kundtjänstchef och Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Hampus Forsberg

Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Sälj med oss

Med oss får du allt du förväntar dig av en fastighetsmäklare och mer därtill – genom ny teknik kan vi erbjuda en bättre tjänst till ett lägre arvode. Det första steget är att ha koll på läget. Därför har vi samlat all info om hur en försäljning med Blok ser ut. Välkommen!

Vi gillar Södermalm

Bar Agrikultur

Bar Agrikultur är lillasyster till Agrikultur. Ända sedan öppningen vid Nytorget har det varit en favorit för oss på Blok med sina organiska och närodlade säsongsråvaror serverade i en hemtrevlig miljö. Vi intervjuade grundaren Joel Åhlin om hans bakgrund, vad han gör när han inte jobbar och vad som är det bästa med området.

Stockholms Bränneri

På Folkungagatan 136 i en gammal Jaguar verkstad skapas Stockholms första hantverksmässiga gin. Grundarparet Calle & Anna påverkas av de naturliga elementen i deras omgivning. Nu under Covid-19 producerar de även handsprit, ett intiativ som startade för att hjälpa vänner i branschen genom att skapa en produkt som det faktiskt fanns efterfrågan för av allmänheten.

Brandstationen

En plats vi ofta kommer tillbaka till är Brandstationen på Hornsgatan 64. Vintage och second hand med kvalitet men till skillnad från de övriga butikerna i Herr Judit familjen satsar Brandstationen på väl utvald inredning och antika smycken. Butiken låg tidigare i en brandstation, därav namnet.