SE > Layout > Hero Image > Tjänster för din bostadsaffär

Tjänster för din bostadsaffär

Vårt utbud av tjänster för köpare och säljare

Digital bostadsvärdering

Blok har utvecklat en ny algoritm för att precist och effektivt kunna värdera bostäder digitalt baserat på data och statistik. Se värdet på din bostadsrätt på under två minuter. Effektivare för dig som kund och basen i en optimerad bostadsaffär.

Digitala visningar

Låt köparna uppleva din bostad hur, när & från var de vill. Vi jobbar med digitala prospekt och 3D-visningar, så att spekulanterna i lugn och ro kan gå hem och fortsätta visningen om de vill. Via vår lasermätning kan de dessutom ta mått för att se hur de kan möblera. Spekulanter trygga i sitt beslut tenderar vara mer benägna att lägga bud, vilket resulterar i ett högre slutpris för dig som säljare. Testa själv Bloks 3D-visning här.

Mina sidor

Bloks digitala tjänst gör kommunikationen enkel. Följ alla steg i din bostadsförsäljning i realtid - från start till mål.

Pre-Sale

Med Bloks kostnadsfria tjänst Pre-Sale ser vi till att din bostad är redo för försäljning när rätt läge dyker upp. Sälj när det passar dig och när drömbudet kommer. Kontakta oss om du vill veta mer om tjänsten och möjligheterna för just dig.

Prisbevakaren

Med Prisbevakaren får du helt gratis en uppdaterad bostadsvärdering i din inkorg var tredje månad. Börja med en digital värdering för att prenumerera.

Säkra bud

När du registrerar dig som köpare eller säljare med Blok verifierar du dig med BankID. Som ett resultat kan vi erbjuda en tryggare och transparentare budgivningsprocess vilket gynnar både köpare och säljare genom en effektivare transaktion.

Erbjudanden via Bloks partners

Vinden

Med Vinden magasinerar du allt från en flyttlåda till ett helt hem. En smart förvaringslösning där du slipper hyra eller äga en stor bil och förråd. Du slipper dessutom allt slit runtomkring. Istället kommer Vinden hem till dig och hämtar det du vill förvara – du betalar bara för det utrymme som faktiskt används. Bloks kunder har rabatt vid användande av tjänsten.

Hemfrid

Hemfrid, Sveriges främsta leverantör av hushållsnära tjänster, erbjuder veckostädning, storstädning, fönsterputs, flytthjälp, flyttstädning, enklare hantverk och trädgårdshjälp. Allt för hemmet och en enklare vardag för dig. Som kund hos Blok tar du del av exklusiva erbjudanden från Hemfrid.

Tibber

Något Tibber och Blok har gemensamt är att vi vill att saker och ting ska kunna skötas smidigt, utan krusiduller och utan att det ska brännas några hål i din plånbok. Tibbers smarta teknik köper el till dig helt automatiskt när priserna är som lägst och ser samtidigt till att elen du köper kommer från 100% förnybara källor.

Lånekoll

När du köper eller säljer din bostad genom Blok kan du ansöka om lånelöfte och bolån hos Lånekoll till förmånliga villkor. Du får en personlig bolånespecialist som hjälper dig hela vägen från lånelöfte till utbetalning av bolånet, samt omförhandling av befintliga bolån.

Vad är din bostad värd?

chart
+2%

Se vad din bostad är värd digitalt på under två minuter.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna en förfrågan och vi kontaktar dig inom kort.

Se vanliga frågor och svar