Layout > Hero Image > Vasastan

Blok Vasastan

Fastighetsmäklaren Blok hjälper dig med ditt livs största affär. Vår mäklartjänst kombinerar kvalitet, kostnadseffektivitet och moderna metoder. Blok är verksam i Vasastan i postnumren 113 XX.

Bli uppringd

Värdera din bostad

Värdera din bostad och få resultatet direkt

Bloks värdering baserar sig på bostadens egenskaper som exempelvis bostadens adress, storlek, våningsplan, skick, tomt och byggnadsår. Utifrån den informationen genererar värderingsverktyget ett pris där din bostad högst sannolikt ligger kring.

Våra fastighetsmäklare hjälper dig

Har du frågor gällande bostadsförsäljning eller köp? Våra fastighetsmäklare hjälper dig mer än gärna. Ta kontakt via telefon, e-post eller chat.

Johannes Westergård

Kundtjänstchef och Registrerad Fastighetsmäklare

Hampus Forsberg

Growth Manager och Registrerad Fastighetsmäklare

Ett arvode du inte behöver stressa över

Trött på otydliga priser och extrakostnader som dyker upp i efterhand? Vi ger dig en tydlig prisbild av vad det kommer att kosta när du säljer via Blok. Vårt arvode är alltid 0,95 procent och blir aldrig högre än 45 000 kronor.

Försäljningspris

kr

Vårt arvode

kr

Bostäder till salu

Vi kan Vasastan

Adam/Albin

Adam/Albin på Rådmansgatan 16 är en av Johannes pärlor. Den avslappnade atmosfären är här lika viktig som den goda maten och drycken. Vi intervjuade deras namnkunniga chefsommelier Sören Polonius om drömbostaden och gruppens Covid-19 respons. 

Sushi Sho

Sushi Sho ser vid första anblick ut som ett vanligt sushihak med skenet bedrar - restaurangen har en stjärna i prestigefulla Guide Michelin. Alla gäster serveras en meny samtidigt, en servering i taget, direkt från kocken och grundaren Carl Ishizaki med team. Alltid högsta nivå med fisken och övriga råvaror väl utvalda med hänsyn till hållbarhet och miljö. 

Bonniers Konsthall

Bonniers Konsthall på Torsgatan 19 är en ledande institution för svensk och internationell samtidskonst. I Sveriges spetsigaste konsthall, ritad av Johan Celsing Arkitektkontor, visas ett omväxlande och spännande utställningsprogram med den senaste konsten.

Bli uppringd