Layout > Hero Image > Vasastan

Mäklare i Vasastan

Genom ny teknik kan vi erbjuda en bättre mäklartjänst till ett lägre arvode i Vasastan. Bostadsaffärer som de borde vara, helt enkelt.

Bli uppringd

Bostäder till salu

Våra fastighetsmäklare hjälper dig

Har du frågor gällande bostadsförsäljning eller köp? Våra fastighetsmäklare hjälper dig mer än gärna. Ta kontakt via telefon, e-post eller chatt.

Johannes Westergård

Kundtjänstchef och Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Hampus Forsberg

Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Gustav Molin

Registrerad Fastighetsmäklare

[email protected]

Sälja bostad

Att sälja bostaden är en av livets största affärer. Blok ser till att din bostadsförsäljning också blir ditt livs bästa. Luta dig tillbaka och upplev en ny typ av mäklartjänst.

Vi gillar Vasastan

Adam/Albin

Adam/Albin på Rådmansgatan 16 är en av Johannes pärlor. Den avslappnade atmosfären är här lika viktig som den goda maten och drycken. Vi intervjuade deras namnkunniga chefsommelier Sören Polonius om drömbostaden och gruppens Covid-19 respons. 

Sushi Sho

Sushi Sho ser vid första anblick ut som ett vanligt sushihak med skenet bedrar - restaurangen har en stjärna i prestigefulla Guide Michelin. Alla gäster serveras en meny samtidigt, en servering i taget, direkt från kocken och grundaren Carl Ishizaki med team. Alltid högsta nivå med fisken och övriga råvaror väl utvalda med hänsyn till hållbarhet och miljö. 

Bonniers Konsthall

Bonniers Konsthall på Torsgatan 19 är en ledande institution för svensk och internationell samtidskonst. I Sveriges spetsigaste konsthall, ritad av Johan Celsing Arkitektkontor, visas ett omväxlande och spännande utställningsprogram med den senaste konsten.