Layout > Hero Image > Jämför oss

Därför Blok

Hur skulle en fastighetsmäklare se ut om den byggdes idag? Det var startskottet för Blok. Låt vår mäklartjänst överträffa dina förväntningar.

Bli uppringd

Digitala tjänster ger snabbare bostadsförsäljning

Med hjälp av virtuella visningar som understödjer traditionella fysiska, och digital budgivning med BankID, kan vi sälja bostäder snabbare än genomsnittet genom fler och tryggare spekulanter. Vi arbetar även med branschens främsta digitala marknadsföringsspecialister.

Full kontroll

Bloks digitala tjänst gör kommunikationen enkel. Följ alla steg i din bostadsförsäljning i realtid - från start till mål.

Betala endast för resultat

Om vi ​​inte får in erbjudanden för din bostad som du är nöjd med kommer vi inte heller fakturera dig något. Om din livssituation förändras eller om du vill avsluta försäljningen via oss av någon annan anledning kan du säga upp avtalet direkt. Du är fri att lämna när du vill.

Lågt och transparent mäklararvode

Varför betala höga arvoden som är omöjliga att förstå och ge bort en stor del av vinsten? Blok har ett lågt och transparent arvode om 0,95% (minimum 25 000 kr och maximum 45 000 kr). När du säljer din lägenhet med oss sparar du därmed tiotusentals kronor i arvode. Och betalar alltid endast när bostaden är såld.

Dedikerad service

Varför anlita endast en mäklare som ska sköta samtliga delar av din affär, en mäklare som traditionellt dessutom parallellt arbetar med att plocka in nya kunder? Med Blok får du inte bara en registrerad ansvarig mäklare utan ett helt team med specialister som arbetar för din affär. Mäklaren kan därmed 100% fokusera på dina behov och ett team bakom mäklaren stöttar din affär 24/7.

Sälj på dina villkor

Med Bloks tjänst pre-sale kan du marknadsföra ditt hem underhand före öppna marknaden. Sälj när det passar dig, eller när drömbudet kommer. Och som alltid med Blok: ingen affär - ingen kostnad.

2 200+

sålda bostäder

125 000 000

kunders pengar sparade

4,8 ★

betyg hittamäklare

Börja med en gratis digital bostadsvärdering