Layout > Hero Image > Jämför oss

Därför Blok

Hur skulle en fastighetsmäklare se ut om den byggdes idag? Det var startskottet för Blok. Låt vår mäklartjänst överträffa dina förväntningar.

Lämna en kontaktförfrågan

Dedikerad service

Med Blok får du inte bara en registrerad ansvarig mäklare utan ett helt team med specialister. Istället för att en person ska vara bra på allt (vilket är imponerande, men ofta svårt) är vi flera personer med olika spetskompetens där alla dedikerat arbetar för din affär.

Digitala tjänster för en bättre bostadsaffär

Virtuella visningar som understödjer traditionella fysiska, digital budgivning med BankID, och effektiv digital marknadsföring gör att vi får fler och tryggare spekulanter. Allt för att ge din bostadsaffär de bästa förutsättningarna.

Transparens

Blok har ett rättvist och transparent arvode om 0,95% vid försäljning. Minimum 25 000 kr och maximum 45 000 kr. Om vi ​​inte får in erbjudanden för din bostad som du är nöjd med kommer vi heller inte fakturera dig något. Och om din livssituation förändras eller om du vill avsluta försäljningen via oss av någon annan anledning kan du säga upp avtalet direkt. Du är med andra ord fri att lämna när du vill. Och med Blok gäller alltid ingen affär – ingen kostnad.

Full kontroll

Bloks digitala tjänst gör kommunikationen enkel. Följ alla steg i din bostadsförsäljning i realtid - från start till mål.

Vår teknik – din fördel

Vi tror kombinationen professionella mäklare och innovativ teknik är framtiden för mäkleri. Oavsett om det är vår digitala värderingsalgoritm, vår optimerade digitala och sociala marknadsföring för just din bostad, eller vår nya bostadstjänst Scout som gör det möjligt att välja ditt drömhem bland Stockholms samtliga bostadsrätter.

2 500+
sålda bostäder
125 000 000
kr har våra kunder sparat
4,7 ★
betyg hittamäklare

Vad är din bostad värd?

chart
+2%

Värdera din bostad och följ värdeutvecklingen med prisbevakaren.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Be våra bostadsanalytiker kontakta dig.

Se vanliga frågor och svar