Vårt arbetssätt under Covid-19

Vi är Nordens största digitala fastighetsmäklare och har förmågan och erfarenheten att genomföra bostadsförsäljningar i dessa utmanande tider. Vår tjänst är utformad för att tillhandahålla en mäklartjänst till stor del på distans med digitala prospekt och virtuella 3D-visningar. Förutom telefon och e-post kan våra mäklare också nås via chatt här på vår hemsida.

Är du intresserad av en bostad?

Vi uppmuntrar alla bostadsköpare att först utforska bostäderna genom våra digitala 3D-visningar. Du som är intresserad av att se en bostad utöver de öppna visningar med färre deltagare som hålls är varmt välkommen att kontakta våra mäklare för privata visningar.

Läs mer om Bloks uppdaterade visningar med anledning av COVID-19.

Har du säljfunderingar?

Om du vill få ett uppskattat försäljningspris kan du använda vår gratistjänst som du hittar här. Med hjälp av prisbevakaren får du en uppdaterad prisuppskattning till din mejl varje kvartal. På så vis kan du hela tiden följa priserna och marknaden. Självklart finns våra mäklare även tillhanda för att göra en mänsklig och mer exakt värdering – fysiskt eller digitalt.

Det finns delar av vår tjänst som kräver fysisk närvaro däribland fotografering och inspektion av lägenheten samt signering av överlåtelseavtal. Om det behövs är det möjligt att med hjälp av Bloks tjänst för digitala fullmakter låta exempelvis inspektion, signering av överlåtelseavtal och tillträde ske med hjälp av ett ombud. När det kommer till tillträdet kan ombudet till skillnad från de två första fallen dessutom vara exempelvis mäklaren och nycklar kan budas. 

Kontakta våra fastighetsmäklare för mer information.

Hur påverkar situationen bostadspriser och försäljningstider?

Läs mer här

Hjälplinje

Blok har öppnat en hjälplinje för alla som ska göra en bostadsaffär i Sverige och fastnat. Vår tjänst är öppen för alla, oavsett om du är vår kund. Du når våra professionella rådgivare genom att ringa 072 71 77 907, via chatten som öppnas här på hemsidan eller genom att skicka e-post till adressen kundservice@blok.se

Vad är din bostad värd?

+2%

Se vad din bostad är värd digitalt på under två minuter.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna en förfrågan och vi kontaktar dig inom kort.

    Nuvarande sida Facebook Twitter

    Senaste blogginläggen