Ett helt nytt sätt att köpa lägenhet – på dina villkor

Hektiska budgivningar, smockade visningar och brutala slutpriser. Att köpa lägenhet i Stockholm är allt annat än enkelt – det är praktiskt taget ett heltidsjobb. Förutom att ha koll på nya objekt som kommer ut på marknaden behöver du hitta tid att gå på visningar, prata med mäklare och räkna på bolån, samtidigt som du också ska avgöra om du faktiskt vill ha lägenheten. Kanske hittar du ditt drömhem, bara för att få hjärtat krossat när den perfekta tvåan plötsligt säljs innan öppen visning.

Det är en stressig tid i livet, inte alls sådär underbart som det borde vara. Ett roligt äventyr, utan ångest och sömnlösa nätter. Därför har vi utvecklat Blok Scout – en tjänst som hjälper dig att köpa bostad på dina villkor.

Alltid på köparens sida

Visste du att det går att köpa lägenheter som inte ligger ute till försäljning? Det låter kanske konstigt, men egentligen är det helt naturligt. Blok Scout är ett verktyg för att hitta din nästa lägenhet, även om den inte är till salu på den offentliga marknaden. Syftet är att göra hela processen enklare och skapa en trygg affär för alla inblandade. Blok är dessutom alltid på köparens sida, till skillnad från många traditionella mäklare som ofta bara försöker pressa upp priset så mycket som möjligt.

Hur fungerar Blok Scout?

Om du vet vad du vill ha, är det enklare än någonsin att också hitta det med Blok Scout. Du börjar med att ange dina önskemål – hur många rum och kvadratmeter du letar, vilken våning, samt vad du vill betala för ditt boende. Du kan även önska andra saker som till exempel parkeringsplats, byggår, hiss och uteplats.

I nästa steg sammanställer vi dina önskemål och börjar leta efter din drömbostad. Vi kontaktar ägare till lägenheter som matchar dina kriterier och om denne kan tänka sig att sälja sin bostad, så bokar vi in en privat visning. Är lägenheten allt du önskat? Då är det bara att lägga ett bud på en gång! Dessutom slipper du stressen att hamna i budkrig med någon annan köpare, då det bara är du som har tillgång till det aktuella objektet. Om ägaren är nöjd med ditt bud skrivs kontrakt – och vips har du fått din nya lägenhet! Bra va?

Vad kostar Blok Scout?

Att påbörja en sökning kostar absolut ingenting och som potentiell köpare förbinder du dig aldrig till något. Om du hittar ditt nya hem på annat sätt än via Blok kan du när som helst avsluta sökningen utan kostnad. Väljer du att köpa någon av lägenheterna vi presenterar för dig, så tar vi ut en rak provision på 1,95 % på det slutgiltiga priset. Tydligt, enkelt och tryggt, med köparen i fokus.

Är du redo att hitta din drömlägenhet? Börja din sökning här!

Vad är din bostad värd?

+2%

Se vad din bostad är värd digitalt på under två minuter.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna en förfrågan och vi kontaktar dig inom kort.

    Nuvarande sida Facebook Twitter

    Senaste blogginläggen