Köparna Olle och Nelly: "Den smidighet vi har känt hos Blok finns ingen annanstans."

Vi har intervjuat köparna Nelly och Olle om deras upplevelse med Blok.

Har ni köpt bostad med traditionella mäklare tidigare och kom det sig att ni valde Blok?

Det här är vår första bostad som vi har köpt. Vi hittade en annons på Hemnet och hörde av oss direkt till Bloks chefsmäklare Johannes. Här hade vi en chans till förhandsvisning vilket var av stor betydelse för oss. 

Vad var annorlunda jämfört med en traditionell mäklare?

Den erfarenhet vi har av traditionella mäklare sedan tidigare (vid visningar och budgivningar) skiljer sig mycket från vår upplevelse med Blok. Framförallt för att det hos Blok fanns en genuin vilja att hjälpa till och vi fick direkt känslan av att mäklaren ville vårt bästa. En perfekt balans mellan professionalitet och personlighet vilket uppskattas enormt. Något vi inte har upplevt hos traditionella mäklare som snarare endast velat pusha för högre bud.  

Vad var likadant?

Processen med visning, budgivning och kontrakt. Allt detta skedde dock på ett annat sätt, där vi exempelvis fick gott om tid på oss vid visningen och kontraktsskrivningen var väldigt smidig.

Vad är ert samlade intryck?

Vi är OTROLIGT nöja och glada att vi fick kontakt med Blok och mäklaren Johannes. Han har varit ett stort stöd för oss under hela processen och vi har känt oss trygga med honom till hundra procent. I en, för vår del, helt ny upplevelse är det ovärdeligt att ha en trygg mäklare att rådfråga och diskutera med. Det har alltid varit en ärlig diskussion kring bud och liknande, vilket vi har saknat i tidigare kontakt med mäklare. Vi har haft känslan hela tiden att mäklaren har gjort allt han kan och lite till för att hjälpa till vilket är en servicebegåvning utan dess like. 

Skulle ni rekommendera andra att använda oss?

Vi skulle, och har, absolut rekommendera tjänsten till andra. Både för försäljning och att köpa. Den smidighet vi har känt hos Blok finns ingen annanstans. Det är vi säkra på! Vi kommer absolut använda oss av Blok när det är dags för oss att sälja.

Vad är din bostad värd?

+2%

Se vad din bostad är värd digitalt på under två minuter.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna en förfrågan och vi kontaktar dig inom kort.

    Nuvarande sida Facebook Twitter

    Senaste blogginläggen