En smartare bostadsaffär

Med oss får du allt du förväntar dig av en fastighetsmäklare – och mer därtill. Genom ny teknik kan vi erbjuda en bättre mäklartjänst till ett lägre arvode. Sedan start har vi sparat våra kunder över 125 miljoner kronor.

Hur Blok kan erbjuda en bättre tjänst till ett lägre arvode

Det snabba svaret är att traditionella arvoden helt enkelt är höga. Traditionella arvoden är höga för att traditionella mäklare har lägre effektivitet i tjänsten och enskilda mäklare i genomsnitt säljer ganska lite. En vanlig mäklare jobbar mest av allt med kalla möten vilket tar tid och är dyrt. Våra mäklare är fokuserade på service till våra kunder då vi får in många kunder digitalt och arbetar enligt en annan strukturell modell.

Vad gör Blok annorlunda?

VI JOBBAR SOM ETT TEAM MED OLIKA SPETSKOMPETENSER

En traditionell mäklare har hand om allt på samma gång: jaga möten, skriva annonser, ha hand om budgivningen, kontraktsskrivningen och deklarationen. Vi gör det annorlunda. Istället för att en person ska vara bra på allt (vilket är imponerande, men ofta svårt) är vi flera personer med olika spetskompetens – inklusive digital marknadsföring och analys. Vi jobbar alltså med det vi kan absolut bäst. Det gör att vi blir mer effektiva och kan få ner arvodet.

VI SKIPPAR PAPPRENA OCH KÖR DIGITALT

Mycket tid och pengar går åt till att designa och trycka prospekt och kontrakt. Vi jobbar istället med digitala prospekt som kunderna får via mejl när de kommer på visning. Det gör att vi kan ta mindre betalt av säljaren.

VI FRIGÖR TID MED HJÄLP AV SMART TEKNIK

Med hjälp av artificiell intelligens kan vi automatisera och effektivisera vilket frigör tid vi istället kan lägga på att ge dig ännu bättre service.

VI TYCKER ATT DU FÖRTJÄNAR ETT LÄGRE PRIS

Vi tycker att du förtjänar bättre service till en lägre kostnad. Det må låta lite klyschigt men när allt kommer omkring är det vår affärsidé – att hjälpa dig göra ditt livs bästa bostadsaffär och vara schyssta på vägen.

En smartare affär

Det genomsnittliga mäklararvodet för bostadsrätter i Stockholm är 2%. 

Vårt arvode är alltid 0,95% av slutpriset, minimum 25 000 kr och maximalt 45 000 kr. Ingen affär – ingen kostnad. Och du är fri att lämna tjänsten när du vill.

Vad är din bostad värd?

+2%

Se vad din bostad är värd digitalt på under två minuter.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna en förfrågan och vi kontaktar dig inom kort.

    Nuvarande sida Facebook Twitter

    Senaste blogginläggen