Intervju med Bloks Hampus Forsberg

Fastighetsmäklaren Hampus Forsberg är ivrig över att förändra branschen som fastnat i 90-talet. På Blok jobbar Hampus som Growth Manager och har främst fokus på nykundsbearbetning. Vi satte oss ner med Hampus för att prata om hans jobb och bland annat hur hans drömlägenhet skulle se ut.

Tjena Hampus! Berätta lite om dig själv och hur du hittade till Blok.

Hejsan! Jag kommer direkt från den “traditionella” mäklarvärlden där jag varit aktiv som fastighetsmäklare sedan sommaren 2017. Ända sedan jag började har jag egentligen känt att branschen varit i behov av förändring och i samma veva som mina tankar om saken började kulminera fick jag kontakt med Ludvig som är vår General Manager och det kändes klockrent direkt.

Vad gillar du mest med jobbet?

Det känns fantastiskt att få vara med och förändra en bransch som på många sätt fastnat i 90-talet. Att vara med så tidigt i ett företag gör också att jag får riktigt bra koll på hur hela verksamheten fungerar vilket jag upplever som en stor styrka när jag träffar kunder.

Hur skiljer sig ditt jobb på Blok från ditt tidigare jobb?

Här på Blok har jag framförallt fått möjligheten att jobba mer fokuserat. Som mäklare är man tvungen att bolla över fem jobb samtidigt medan jag idag främst är fokuserad på nykundsbearbetning. Ingen är bra på allt samtidigt, och det är därför vi jobbar med spetskompetens här på Blok.

Vad gillar du att göra då du inte jobbar?

Sova, golfa, och kolla repriser av The Office. I den ordningen.

Inte illa! Hur skulle du beskriva din drömlägenhet?

Centrala Stockholm, modern stil, terrass i sydvästläge. Gärna hiss i huset. Tänk Filip Tysanders lägenhet i Scandic Continental, typ. 

Sista frågan - vilken är din favoritstadsdel i Stockholm? Varför?

Östermalm i allmänhet och området kring Stadion i synnerhet ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Som uppväxt ute på en liten ö som heter Vaxön är det denna del av Stockholm som jag så många gånger mötts av i slutet på mina bussresor in till stan under tonårsåren. Nostalgi, helt enkelt.

Vad är din bostad värd?

+2%

Se vad din bostad är värd digitalt på under två minuter.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna en förfrågan och vi kontaktar dig inom kort.

    Nuvarande sida Facebook Twitter

    Senaste blogginläggen